Tongfilet met druiven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De velletjes van de druiven verwijderen.
- De tongfilets bestrooien met zout en peper. In een wijde pan 1 eetlepel boter smelten, de visbouillon en de witte wijn toevoegen en dit mengsel tegen de kook aan brengen. De vis in de pan leggen en in ? 7 minuten gaar pocheren. De vis met een schuimspaan op een schaal scheppen, afdekken en op een pan met kokend water warm houden.
- Het pocheervocht in enkele minuten tot de helft inkoken.
- Met een vork twee eetlepels boter en de bloem vermengen. De slagroom aan het pocheervocht toevoegen en vlokje voor vlokje het bloemmengsel erdoor roeren.
- De saus al roerend aan de kook laten komen en enkele minuten zachtjes laten doorkoken. De rest van de boter in stukjes verdelen en van het vuur af door de saus kloppen. De saus op smaak brengen met wat peper.
- De saus over de vis schenken en druiven erover verdelen.
- Lekker met aardappelpuree en broccoli

Tongfilet met druiven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gerookte makreel met Griekse pastasalade, avocado, limoen en koriander
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Gegrilde Tongfilet Met Knoflookschuim
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept