Vis: Verwarm de oven voor op 180 graden. Snipper de ui. Smelt de helft van de boter in een koekenpan en voeg de ui en de knoflook toe en bak tot de ui glazig is. Knijp de beschuitjes fijn tot kruimels en voeg deze samen met de verse kruiden bij het ui- knoflookmengsel. Bak dit heel even mee en laat het afkoelen. Beboter een grote ovenschaal of bakplaat met de rest van de boter. Besprenkel de tongfilets aan beide kanten met olijfolie en leg deze in de schaal. Verdeel het kruidenmengsel over de filets en breng op smaak met zout en peper. Besprenkel daarna met de citroen. Doe de vis ongeveer 20 minuten in de oven. Daarna serveren. Ravioli: Doe het pastameel in een kom, maak een kuiltje in het midden en breek de eieren erin. Roer de eieren met een vork door het meel. Kneed het deeg nu tot een samenhangend geheel. Laat het deeg 30 minuten rusten met een theedoek eroverheen. Verdeel het deeg in vier stukken en draai elk stuk deeg eerst door de hoogste stand van de pastamachine en vervolgens steeds door een lagere stand. Doe dit tot de één na smalste stand. Leg een strook pasta op een met bloem bestoven werkblad. Voor de vulling meng je de ricotta, de Grana Padano en de Parmezaanse kaas (hou iets achter ter garnering) en de basilicum door elkaar. Voeg peper en zout naar smaak toe. Schep nu bergjes van het kaasmengsel op gelijke afstand van elkaar op de strook pasta, ongeveer twaalf bergjes. Er moet genoeg ruimte over zijn om de ravioli dicht te maken. Rol vervolgens een nieuwe lap en leg deze er bovenop. Druk de pasta goed aan, zodat er geen lucht tussenzit. Snijd de ravioli van elkaar met een (karteltjes roller) of mes. Leg de ravioli eventueel tot gebruik los van elkaar op een vel bakpapier. Herhaal dit met de andere twee stukken pasta. Breng water met wat zout aan de kook. Voeg olijfolie toe en kook de ravioli vijf minuten. Haal ze uit de pan met een schuimspaan en laat uitlekken. Meng de gesmolten boter, de olijfolie, het limoensap, de limoenrasp en wat peper door elkaar en druppel dat over de ravioli. Garneer met wat basilicum en Parmezaanse kaas Frisse groenrode salade: Meng de slasoorten door elkaar. Verdeel de stukjes walnoot, de bietjes en verkruimelde geitenkaas over de sla en verdeel over vier borden. Meng de olijfolie, azijn, mosterd en honing door elkaar. Voeg peper en zout naar smaakt toe. Giet deze dressing over de salade en serveer.