Tongfilets la Pompadour

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tongfilets oprollen en met cocktailprikker vastzetten of met draadje vastbinden Wijn en bouillon met wortel, ui, peterselie en laurier aan de kook brengen en ± 15 minuten zachtjes trekken Vuur temperen Visrolletjes in het vocht leggen en ± 8 minuten pocheren (niet koken) Vis uit pan scheppen en op warme schaal leggen Garnalen ± 5 minuten in bouillon warmen Garnalen naast de visrolletjes leggen Warm houden Bouillon zeven en laten inkoken tot 2 dl Room toevoegen en nog ± 5 minuten zacht laten koken Intussen in 25 gr boter champignons ± 5 minuten zacht bakken Champignons ook op schaal leggen Rest van boter door de saus roeren (niet meer koken) Serveer de saus apart bij de tongfilets, garnalen en champignons

Tongfilets la Pompadour is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pompadour
10 min Snack
Bekijk recept
Tongfilets - la Pompadour
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept