Tongfilets met gebakken hopscheuten en luchtige kr

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het kreeftenvlees uit de schalen halen en in stukjes snijden. Tongfilet stomen, net als de aardappelen. Aardappelen daarna in twee snijden. Hopscheuten bakken in wat arachideolie. Samenbinden met het spek. Samen met de aardappelen op een bord plaatsen, er de tongfilet opleggen en in een oven van 100°C warm houden. Voor de saus de court-bouillon met een scheutje witbier, wat limoensap en de stukjes tomaat laten inkoken en zeven. De eidooiers met één lepel van de ingekookte bouillon opkloppen tot een luchtige saus. Het kreeftenvlees erbij voegen. Borden uit de oven nemen en de saus over de tongfilets napperen. Afwerken met bieslooktakjes.

Tongfilets met gebakken hopscheuten en luchtige kr is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rode Bonen Soep Met Dumplings (Sopi Di Bonchi Kora)
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met Passendaele en provencaalse kr
0 min
Bekijk recept
Salade Met Gerookte Oesters
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade met kip en ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept