Tongfilets met gevulde champignons

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Trek een court-bouillon en zift die. Kruid de tongfilets met peper en zout, rol ze met de kant van het vel naar binnen op, prik ze vast met een houten prikker. Pocheer de tongfilets gedurende 10 minuten, laat ze uitdruipen en verwijder de prikkers. Maak de champignons schoon, bak ze in de vetstof, kruid met peper en zout, en verwijder de steeltjes. Bereid de roomsaus. Meng 1 dl roomsaus met de tomatenpuree en de gespoelde garnalen. Vul de champignons met het garnalenmengsel, gratineer in de oven tot er een kleurtje ontstaat. Schik de tongfilets in de schotel, giet er de roomsaus over en bestrooi met peterselie. Schik de gevulde champignons rond de tongfilets. Versier met citroenschijfjes, halve maantjes in bladerdeeg of gespoten aardappelpuree. Voor een voor- of tussengerecht rekent men 3 tongfilets per persoon, voor een hoofdgerecht

5.

Tongfilets met gevulde champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes, roomsaus met shii-take en oesterzwammen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept