Trek een court-bouillon en zift die. Kruid de tongfilets met peper en zout, rol ze met de kant van het vel naar binnen op, prik ze vast met een houten prikker. Pocheer de tongfilets gedurende 10 minuten, laat ze uitdruipen en verwijder de prikkers. Maak de champignons schoon, bak ze in de vetstof, kruid met peper en zout, en verwijder de steeltjes. Bereid de roomsaus. Meng 1 dl roomsaus met de tomatenpuree en de gespoelde garnalen. Vul de champignons met het garnalenmengsel, gratineer in de oven tot er een kleurtje ontstaat. Schik de tongfilets in de schotel, giet er de roomsaus over en bestrooi met peterselie. Schik de gevulde champignons rond de tongfilets. Versier met citroenschijfjes, halve maantjes in bladerdeeg of gespoten aardappelpuree. Voor een voor- of tussengerecht rekent men 3 tongfilets per persoon, voor een hoofdgerecht
5.
Tongfilets met gevulde champignons is een recept van Jerryke's Cuisine