Gevulde kip met couscous

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de couscous zoals op de verpakking staat aangegeven. Doe de couscous daarna in een kom en voeg er de rozijnen, het amandelschaafsel, de gesnipperde dadels, de suiker, de nootmuskaat, de kaneel en wat peper en zout naar smaak aan toe. Meng het geheel goed door elkaar. Met dit mengsel vult u de buikholte van de kip. U kan ze dichtsteken met cocktailprikkers. Verwarm de oven voor op 175°C. Ondertussen doet u 250 gram boter smelten. Leg de kip in een braadslede en bestrijk haar met de gesmolten boter. Braad de gevulde kip circa 1 uur in de voorverwarmde oven tot zij gaar is. Bestrijk de kip tijdens het braden regelmatig met het afgedropen vet.

Gevulde kip met couscous is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept