Gevulde kipfilet met appel en Calvadossaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid het gehakt met peper zout, gehakte sjalotjes en bieslook. Snijd de kipfilet in zodat de filets gevuld kunnen worden Spuit het gehakt met de spuitzak in de opengesneden kipfilets. Haal de filets door de bloem en bak ze zachtjes in 150 gr boter aan beide kanten goud geel. Laat de filets gaar worden in 35 minuten in een oven van 150 graden Haal de filets uit de bakboter, voeg de gesneden ui en prei toe even mee fruiten. Blus het geheel af met de gevogelte fond Voeg de room toe en de calvados en laat de saus inkoken tot deze licht gebonden is. Druk de saus door een fijne zeef, en breng op smaak met peper en zout. Schil de appels, snijd deze in partjes en besprenkel met citroensap. Bak in 50 gr boter de appelpartjes op een hoog vuur snel aan ,zodat ze stevig blijven. Snij de kipfilet in gelijke sneden en garneren met de appel en de saus.

Gevulde kipfilet met appel en Calvadossaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met appelen en calvadossaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appeldessert met amandelvulling en calvadosroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Koteletjes van konijn met calvadossaus, spruitjespuree en knolselderkoekjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendeborstfilets & Appel-Calvadossaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept