Gevulde courgettes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De courgettes wassen, in de lengte doormidden snijden en uithollen, het vruchtvlees hakken en fruiten in 2 eetlepels olie. Het geplette knoflookteentje en de gepelde en in stukjes gesneden tomaat toevoegen, kruiden met peper en zout en een tiental minuten zachtjes laten stoven. De rijst fruiten in 2 eetlepels olie, als de korrels doorschijnend worden, bestrooien met de kerrie, kruiden met zout en aanlengen met water (2 maal het volume aan rijst). Afdekken en 20 minuten laten koken. De rijst moet al het water opslorpen. Het vruchtvlees van de courgettes bij de kerrierijst voegen, goed mengen en op smaak brengen met peper en zout. De uitgehaalde courgettes met dit mengsel vullen. 30 minuten in een warme oven zetten op 175°C.

Gevulde courgettes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept