Gevulde eierdopjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De eieren zorgvuldig breken, de schalen wassen en laten drogen.
- De eieren in een kom mengen met het bieslook, peper en zout.
- De boter laten smelten in een pan. De eieren toevoegen en op een heel zacht vuurtje voortdurend omroeren tot een halfvaste massa.
- Het bakproces stoppen door er de melk onder te roeren.
- De eischalen vullen met wat roerei en volgens eigen fantasie afwerken met de Noordzeegarnalen, reuzengarnalen, langoustinesstaarten en zalmeitjes. Naar wens garneren en serveren in eierdopjes.

Gevulde eierdopjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Ham-kaassoufflés
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept