Gevulde hartige papaja

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de papaja's, snij ze in de lengte midden door en verwijder de zwarte pitjes. Kruid met zout en peper en bedruppel met citroensap. Pel de ui, hak hem fijn en fruit hem in de hete olie. Voeg het gehakt toe en prik het los met een vork. Laat het even bakken op een zacht vuurtje. Dompel ondertussen de tomaten tien tellen in kokend water, pel ze en verwijder de zaadjes. Hak het vruchtvlees en roer het door het gehakt. Kruid met zout en cayennepeper. Vul de papaja's helften met de gehaktsaus en bak ze 20 minuten in een voorverwarmde over (180°C). Bestrooi ze met Parmezaanse kaas en gratineer ze nog even onder de grill. Serveer als voorgerecht.

Gevulde hartige papaja is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Exotisch fruitsorbetijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tonijn, exotische salsa
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept