Gevulde kalfsfricandeau

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vraag uw slager of hij de fricandeau tot één grote lap voor u open snijdt. Ontdoe de saucijsjes van de velletjes. Meng de groenten, vruchten en kaasblokjes er doorheen. Bestrijk de grote lap fricandeau met dit mengsel en rol de lap spiraalsgewijs op. Plaats her en der touwtjes, maar trek ze niet te strak aan. Vermeng de olijfolie met de kruidenbotermix en bestrijk hiermee het vlees. Breng de oventemperatuur naar 185º C. Leg het vlees in een braadslee en zet die in de oven. Na 40 minuten brengt u de temperatuur terug naar 140º, waarna u de fricandeau nog 20 minuten laat staan. Serveer het vlees met romige aardappelpuree en een aparte groentenschotel.

Gevulde kalfsfricandeau is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozemarijntoast met vitello
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met truffel-peterselievulling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept