Gevulde champignons

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Trek de steeltjes uit 12 grote champignons en wrijf de hoedjes goed schoon. Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de hoedjes kort langs beide kanten. Haal ze uit de pan en laat uitlekken. Doe 1 fijngesnipperd sjalotje en 100 g blokjes gerookt spek in de pan. Bak enkele min. op een laag vuur en voeg 2 eetl. fijne erwtjes toe (uit blik). Schep goed om en kruid met peper, zout en een snuifje tijm. Vul de champignonhoedjes met de bereiding en dien ze op bij een wildgerecht (hertensteak of hazenrug bv.).

Gevulde champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept