Speklap met rodekool en gembersiroop

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels in 20 min. gaarkoken. In koekenpan uien glazig fruiten in olie. Mix voor babi ketjap toevoegen en 1 min. meebakken. Uimengsel met schuimspaan uit pan nemen. In achtergebleven olie speklapjes 5 min. aan beide zijden op hoog vuur aanbraden. Uimengsel terugdoen in pan, geheel op smaak brengen met ketjap. Spek nog 10 min. op laag vuur laten sudderen. Rodekool met gembersiroop volgens aanwijzing op verpakking verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappels, rodekool en speklapjes met saus over vier borden verdelen.

Speklap met rodekool en gembersiroop is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Speklap met shiitake en sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kaas en reepjes speklap
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde speklap met witlof-walnootstamppot
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met krokante speklap
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept