Hazen stoofpotje

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak van de haas voor en achter billen in kleinere stukken . Kleur in vetstof, bevochtig met 1/2 rode wijn en 1/2 wild fond ( te koop in bokaal). Voeg hier thijm, laurier, peper van de molen en en weinig tomatenpuree aan toe. Laat dit alles zeer rustig sudderen onde gesloten deksel. Bij halve gaartijd doe je er verse zilveruitjes bij. Maak dobbelsteentjes van gerookt spek en kook ze even in wat rode wijn. .Giet af en doe de spekblokjes bij de haas. Bak nu kort chamignons en doe zonder vetsstof bij de haas. Roer hier onder enkele lepels airellen ( veenbessen uit blik) en een stukje fondant chocolade. Laat alles even sudderen en eventueel wat bij binden. Serveer met amandelkroketjes, appel en peren gestoofd.(

Hazen stoofpotje is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met gemarineerde haas
1u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazen/Wildsoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Paaseieren - Walnuss-eier
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Zoete Paashaasjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept