Hazenrug met spruitjesmousse en mosterd

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappelen schillen en ze in blokjes snijden. De spruitjes schoonmaken. Aardappelen en spruitjes samen gaarkoken in kokend gezouten water, afgieten. Door de roerzeef draaien of met de stamper pletten en mengen met de eierdooiers, room, boter, peper, zout en muskaatnoot. Warm houden. De hazenruggen bestrijken met mosterd en ze in 4 minuten mooi roze bakken. Flamberen met de cognac en warm houden onder aluminiumfolie. De braadbodem met verse room blussen, bijkruiden indien nodig en laten indikken. De hazenruggen in plakjes snijden, overgieten met saus en bestrooien met mosterdzaadjes. De spruitjesmousse in een spuitzak met gekarteld mondstuk scheppen en mooie toefjes spuiten rond het vlees en de saus. Meteen serveren.

Hazenrug met spruitjesmousse en mosterd is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met Parmaham en zuurkool
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug, marinade met ahornsiroop
35 min Voorgerecht
Bekijk recept