Hazenrugfilet in kersensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de kersen uitlekken en bewaar het vocht. Bestrooi de hazenrugfilets met zout en peper. Verwarm 35 gram boter in een pan en bak hierin de gekneusde jeneverbessen gedurende ca. 2 minuten. Neem deze uit de pan, voeg de overige boter toe en verwarm dit opnieuw. Bak hierin de filets aan beide zijden (ca. 3 minuten per zijde). Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Blus de bakboter met het kersensap en voeg de kersen, 2 druppels tabasco en de uitgelekte peren met de suiker toe en kook dit in. Tip: Voeg 1 eetlepel Kirsch en 1/2 theelepel gemberpoeder toe aan de kersensaus. Serveertip: Gebakken hazenrugfilet in kersensaus, gekookte peultjes en gekookte krieltjes.

Hazenrugfilet in kersensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelrijst met kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakje met chocolademousse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Drumsticks met zwarte kersen en puree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met noten-rozijnenrijst en venkel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildspiesje met honing-mosterdsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept