Hazenrugfilets met druiven,

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de hazenfilets met zout en peper. Verwarm 35 g boter in een pan en bak hierin de filets aan beide zijden bruin(reken ca. 3 minuten aan iedere kant). Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Blus de bakboter met de wijn en flambeer met de Calvados (afzuigkap uit!). Voeg de room al roerend toe en verwarm hierin de ontpitte druiven. Gebakken hazenrugfilets met druiven, gekookte broccoli en gekookte aardappelen. Tip: Vervang witte wijn door sherry en laat de calvados achterwege.

Hazenrugfilets met druiven, is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet, broccoli, peultjes en asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met noten-rozijnenrijst en venkel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept