Hazepeper met Dobbel Palm

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De haas in stukken snijden en bruin bakken in de reuzel. De fijngesneden ui, wortel, selderij en sjalotten bijvoegen, met bloem bestrooien en enkele ogenblikken in de oven zetten.
- Neem de oven uit de schotel en giet er de Dobbel Palm over. Goed door elkaar roeren en de jeneverbessen, de tijm en de laurier bijvoegen en kruiden. Gaar laten koken in de oven.
- De blokjes boerenham opbakken in de boter. De appels in blokjes snijden en ook in de boter opbakken. De gaargekookte haas uit de saus halen, het kookvocht zeven en er de ham bijvoegen. Dit laten inkoken en er de bosbessengelei en de kuiden bijvoegen.
- Tenslotte de haas opnieuw in de saus leggen om op te warmen. Alvorens te serveren, de haas bestrooien met de gebakken stukjes appel.

Hazepeper met Dobbel Palm is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken parelhoenfilet met een sausje van Palm
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mousse Van Zalm Met Palm En Kreeft
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Shrimps In Palm Oil (Liberia)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Shrimps In Palm Oil. (Garnalen In Palmolie Uit Liberia)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hazepeper
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazepeper
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazepeper D'artagnan
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazepeper.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept