Hazerug met roze bessen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de hazerug in de hete vetstof aan alle zijden bruin. Haal de filets uit pan. Fruit de fijngensnipperde sjalotten in het braadvet. Voeg hierbij de wortel, prei, peper en eventueel zout en de laurier en tijm bij. Blus met de rode wijn en de vetarme bouillon. Breng de hazerug terug in de pan en laat verder stoven (+/- 15 minuten). Het hazevlees moet binnnenin lichtroze zijn. Zeef de saus en roer er de roze bessen onder. TIP : Bij dit gerecht passen zowel gestoofde vruchten als gestoofde groenten. 200 kcal p.p.

Hazerug met roze bessen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

*Hazerug-Bessen/Portsaus*
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hazerug (De Saus Ervoor)
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Roomkreeftensaus Bij Hazerug
0-10 min -
Bekijk recept
Andalusische Hazerug
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept