Voor de herfsthaasjes: Laat een klontje boter smelten in de pan en bak de herfsthaasjes mooi bruin op een zacht vuurtje. Voor de groenten: Ontdoe de spruitjes van verkleurde blaadjes. Was ze vervolgens, doe ze in een pot waarin het water ongeveer drie centimeter hoog staat en bestrooi ze met een beetje zout. Breng de spruitjes aan de kook met het deksel op de pot en laat ze gedurende 15 minuutjes koken. Prik er regelmatig in met een vork. Zo voelt u wanneer ze gaar zijn. Zijn de spruitjes gaar, giet ze dan in een vergiet en laat ze uitlekken. Laat vervolgens wat boter smelten in een pot en stoof de spruitjes gedurende een korte tijd in de hete boter. Breng op smaak met muskaatnoot en dien warm op. Voor de saus: Laat de boter smelten en voeg de bloem toe. Voeg daarna ook de melk toe en roer met een klopper tot u een gladde saus bekomt. Roer er vervolgens met een spatel of houten lepel de gemalen kaas doorheen. Kruid de saus bij met peper en zout. Dien op met een heerlijke romige puree.