Herfstrisotto met gemengde champignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de sjalot fijn. Smelt de boter in een grote kookpan (liefst met dikke bodem om aanbakken te voorkomen). Stoof de sjalot glazig. Voeg de rijst toe en stoof al roerend tot hij doorschijnend wordt. Blus met de witte wijn. Laat afgedekt pruttelen op een zacht vuurtje. Wanneer de wijn opgenomen is door de rijst voegt u de stukjes champignons en walnoten toe. Voeg beetje bij beetje de kippenbouillon toe, zodat de rijst die geleidelijk kan opnemen en smeuïg kan worden. Laat ± 20 min. sudderen. Kruid naar smaak met peper. Neem van het vuur en laat nog 5 à 10 min. rusten. Werk de risotto af met schilfers parmezaan en serveer onmiddellijk.

Herfstrisotto met gemengde champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Herfstrisotto met gemengde champignons
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstrisotto Met Rode Ui En Blauwe Kaas
0-10 min -
Bekijk recept
Risotto, Kip Flambe/dragon/gember/citroen/parmezaan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept