Hertekoteletjes met honingsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm 10 gr. boter in een pan en fruit hierin de gehakte uien met de kerrie. Voeg de honing, het citroensap, de tijm en het sap toe en laat dit zachtjes pruttelen. Verwarm de overige boter in een koe-kenpan en bak hierin de met wildkruiden bestrooide hertekoteletjes aan beide zijden bruin (reken ca. 6-8 min. aan iedere kant). Neem de koteletjes uit de pan en voeg de honingsaus toe. Bind de honingsaus eventueel bij met de aangemengde maïzena en maak dit op smaak af met peper. Gebakken hertekoteletjes met honingsaus, gestoofde prei en gekookte krieltjes. Tip: Voeg op het laatst slagroom toe aan de saus en garneer met gehakte noten.

Hertekoteletjes met honingsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Hertenkotelet Met Honingsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept