(kan 1 dag van tevoren): - In pan cognac en fond aan de kook brengen. - Op hoog vuur onafgedekt in ca. 5 minuten tot 1 dl laten inkoken. - Laten afkoelen en tot gebruik in de koelkast zetten. Bereiden: - Hertenbiefstukjes op kamertemperatuur laten komen. - 4 Borden voorverwarmen. - Cantharellen schoonvegen met keukenpapier. - Halvarine in koekenpan verhitten. - Hertenbiefstukjes bestrooien met zout en peper en in 4 minuten bruin bakken, halverwege keren. - Biefstukjes uit de pan nemen en in aluminiumfolie wikkelen om warm te blijven. - Sjalot en cantharellen aan bakvet toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend bakken. - Intussen saus (opnieuw) in pannetje opwarmen, demi crème fraiche toevoegen en zachtjes eierwarmer. - Op smaak brengen met zout en peper. - Saus op warmen borden scheppen. Biefstukjes in midden leggen. Garneren met cantharellen.