Hertenbiefstukjes met appel-Calvadossaus

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appels en verwijder de klokkenhuizen. Snijd de appels in kleine stukjes en besprenkel ze met citroensap. Bak de biefstukjes in de bakboter op hoog vuur rosé. Neem ze uit de pan en houd ze warm (op een vuurvast bord, in een oven van 100°C). Schenk de fond en de Calvados bij het bakvet en laat het even doorkoken. Klop kleine klontjes koude roomboter door de saus (= monteren). Voeg de appel en de gehakte pecannoten toe en laat de saus door en door warm worden. Garneer met wat cranberriecompote en serveer met even geblancheerde groene asperges of peultjes en aardappeltjes.

Hertenbiefstukjes met appel-Calvadossaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met appelen en calvadossaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appeldessert met amandelvulling en calvadosroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Koteletjes van konijn met calvadossaus, spruitjespuree en knolselderkoekjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendeborstfilets & Appel-Calvadossaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstukken met prei en gember
20 min Snack
Bekijk recept