1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Was de aardappels en snijd ze in dunne plakjes. Snijd de courgette in dunne plakjes. Leg de aardappel- en courgetteschijfjes om en om in rijen op de ingevette bakplaat. Ris de tijm van de takjes en strooi deze met zout en peper over de schijfjes. Sprenkel er 4 eetlepels olijfolie over. Schuif de bakplaat 45 minuten in de hete oven. Bestrooi de kalfsentrecotes met zout en peper, leg er een vers salieblaadje op (uit de Italiaanse kruidenmix). Wikkel een plak Parmaham om de entrecote en zet deze vast met een cocktailprikker. Tien minuten voordat de ovenschotel klaar is, verhit je 2 el olie in een koekenpan. Bak de entrecotes op hoog vuur in 2 minuten bruin. Schenk de marsala erbij en laat nog 2-3 minuten op medium vuur doorgaren. Draai het vlees halverwege. Het vlees mag vanbinnen nog een beetje rosé zijn. Serveer de aardappels en courgette op warme borden, leg het vlees erop en lepel de saus uit de pan erover.
Kalfsvlees met Parmaham en salie in marsalasaus is een recept van Albert Heijn