Hongaarse hamlapjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De hamlappen met zout, peper en paprikapoeder inwrijven en in gelijke lapjes snijden.
- De uien pellen, de paprika wassen en van zaad en zaadlijsten ontdoen; daarna in blokjes snijden. - De boter verhitten en de hamlapjes snel aan alle kanten bruinbakken.
- De ui en de paprika toevoegen en kort meebakken.
- Vervolgens de tomatenpuree met een halve dl water en de karwijzaadjes toevoegen en het vlees met een deksel op de pan in ca 25 minuten gaar stoven.
- Vlak voor het serveren de zure room er doorheen roeren. De saus niet meer laten koken ander schift deze.
- Eventueel op smaak brengen met zout en peper.

Hongaarse hamlapjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse vleesspiesjes met rijstsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamlapjes met mosterd en boerenkoolpesto van Judith Elders
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde hamlapjes met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese roerbakrijst met sugarsnaps en knoflook
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept