Hongaarse rundergoulash.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De uien en paprika's schoonmaken en snipperen. De aardappels schillen, wassen en in stukjes snijden. Fruit de uien, knoflook en paprika's. In een aparte pan het vlees schroeien. Dan bij elkaar doen. De kruiden naar smaak toevoegen met de tomatenpuree en de ketjap. Dan water erbij en ongeveer 2 1/2 uur laten sudderen. Voeg dan de aardappelstukjes eraan toe en laat nog een uur sudderen. Binden met maizena. Serveer met rijst. Als groente kun je boontjes, (komkommer)sla of erwtjes erbij geven.

Hongaarse rundergoulash. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rundergoulash met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige Rundergoulash
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash In De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundergoulash Van Oma
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept