Hongaarse stoofschotel van rundvlees met sjalotten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de magere runderlappen in blokjes van 2 cm. Verhit de boter en bak hierin de blokjes rundvlees goudbruin. Voeg de kruidnageltjes, de laurierbladeren en de ontbijtkoek toe aan het vlees. Blus alles af met bier en bouillon en laat het geheel op een laag vuurtje in ca. 45 minuten garen. Pel de sjalotjes en snijd ze in grove stukken. Maak de paprika's schoon en snijd ook deze in grove stukken. Voeg de sjalotjes en de paprika bij het vlees en gaar deze nog ca. 10 minuten mee. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Zet een pan op met water, zout en een scheutje olie. Kook hierin in ca. 6 minuten de pasta beetgaar. Serveer de pasta met de stoofschotel en strooi er eventueel fijngesneden kruiden over.

Hongaarse stoofschotel van rundvlees met sjalotten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept