Roergebakken kalkoen met spinazierisotto

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Risotto in grote pan met 450 ml water bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Spinazie erdoor mengen, al omscheppend laten slinken en doorwarmen. Kaas erdoor roeren en al omscheppend laten smelten. Intussen bosui in ringetjes snijden. Kalkoenfilet in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. Olie in wok verhitten en hierin kalkoen rondom bruinbakken. Pesto toevoegen en kalkoen in nog 2 min. gaar laten worden. Bosui toevoegen en nog 1 min. meebakken. Risotto over 4 borden verdelen. Kalkoen erover verdelen.

Roergebakken kalkoen met spinazierisotto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat-spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazierisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept