Gevulde courgettes met tonijn

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de courgettes in de lengte en schraap met een lepel de kern met zaden er uit. Leg de courgettehelften naast elkaar in de ovenschaal. Giet de tonijn af, vang de olie op, en verdeel de vis in kleine stukjes. Snijd de paprika en knoflook fijn en snipper de ui. Meng in een kom samen met de Italiaanse kruiden, tonijn en de kaasblokjes en wat tonijnolie.
  • 2 Vul courgettehelften hiermee, druk de vulling stevig aan en schep de rest er los op. Dek de schaal af met aluminiumfolie en schuif de schaal ca. 40 min. in de oven. Verwijder na 20 min. het aluminiumfolie. Bereid de risottorijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep er op het laatst een beetje tonijnolie over en breng op smaak met peper en zout. Serveer de risotto bij de gevulde courgettes met tonijn.

Gevulde courgettes met tonijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept