Hertenpeper op aardappelkoekjes

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in reepjes. Schroei ze in hete margarine dicht. Strooi er zout, peper en tijmpoeder bij. Schenk wijn en bouillon in de pan, leg het deksel erop en laat alles ca. 40 minuten zachtjes koken. Bind het vocht met aangelengde maïzena en breng de saus op smaak met citroensap, pruimen jam en evt. nog wat zout en peper. Schil de aardappelen, was ze en rasp ze grof. Snipper de ui. Ver meng de massa met eieren, bloem, zout en peper. Vorm er platte koeken van en bak ze in hete olie bruin en gaar. Schep wat van de hertepeper op ieder aardappel koekje en garneer met vossebessencompote.

Hertenpeper op aardappelkoekjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met chutney
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-strokoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept