Hertenrug met tapenade

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de paddestoelen schoon. Pureer ze met de olijven, de confituur, een mespunt salie en tijm tot een gladde pasta. Breng op smaak met peper en zout. Kruid het vlees rondom met peper en zout. Maak tussen de ribben vrij diepe insnijdingen. Stop er wat tapenade in. Leg het ribstuk in een ingeoliede braadslee. Zet het ongeveer 30 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven. Hou het vlees warm onder aluminiumfoüe. Zet de braadslee op het vuur. Blus met de rode wijn en schraap de aanbaksels los. Laat 5 minuten inkoken. Werk de saus verder af met zure room en kruid ze bij naar smaak.

Hertenrug met tapenade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenrug Met Vijgen
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Hertenrug met vijgen
Bekijk recept
Hertenrug met poivradesaus
0 min
Bekijk recept
Hertenrugfilet Met Vosbessensaus.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept