Hertensteak met mango, vijgen en frambozenconfituu

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de mango en vijgen in blokjes en stoof ze aan in een beetje Bakken & Braden. Hak de rozemarijn fijn en voeg dit eraan toe. Voeg de frambozenconfituur en frambozenazijn eraan toe. Bak het vlees 3 minuten aan één kant en 3 minuten aan de andere kant in een beetje Bakken & Braden (gebruik géén pan met antiaanbaklaag). Blus de pan met de porto, het water en de rozemarijn. Voeg er de PH Wildbouillon aan toe en laat dit voor de helft inkoken. Voeg er vervolgens de room aan toe. Serveer de hertensteaks samen met de mango en de vijgen. Werk af met een takje rozemarijn.

Hertensteak met mango, vijgen en frambozenconfituu is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Hertensteak met mango
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertensteak met champignons
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kerst of nieuwjaar : GEGRILDE HERTENSTEAK MET
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde champignons
0 min
Bekijk recept