Hespenspekrolletjes

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Per persoon 2 mooie koolbladeren van de kool halen en de rest van de kool bewaren voor een andere bereiding. De harde nerven wegsnijden en kort laten blancheren in kokend gezouten water. Het zwoerd van het hespenspek snijden en op elke plak 2 koolbladeren leggen. Het gehakt kneden met ei, paneermeel en tuinkruiden en op smaak brengen met peper en salie. Gedurende 10 minuten laten bakken in een klontje boter en verdelen over de koolbladeren. Oprollen tot mooie pakketjes en opbinden met keukengaren. Gaarbakken in boter en het keukengaren verwijderen. De hespenspekrolletjes in schuine plakken snijden en serveren met een pittige tomatensaus en aardappelpuree.

Hespenspekrolletjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hespenspekrolletjes
Bekijk recept

Hespenspekrolletjes
Bekijk recept