Het ultieme Toscaanse dessert

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren en snijd een plakje van de onderkant zodat ze rechtop kunnen staan. Zet ze in een pan naast elkaar. Schenk de rode wijn hieromheen en voeg de suiker toe. Kook de peren zachtjes gaar en laat ze afkoelen. Bind het kookvocht eventueel af met een theelepel aardappelzetmeel met water aangelengd. Schik voor het serveren de peren op een bordje. Bedruppel de peren met honing en lepel de wijnsaus er omheen. Schaaf hierboven met een dunschiller de Pecorino.

Het ultieme Toscaanse dessert is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootchoco van het huis
10 min
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept