Hete bliksem

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het spek in een stoofpot met wat boter aanbakken en voeg er de in ringen gesneden ajuinen aan toe. Laat even kleuren. Giet er 2 dl water bij. Voeg de appelen, peren en aardappelen toe. Bestrooi met wat zout en flink veel peper (moet heet zijn en bliksemen). Laat 1.30u. zachtjes stoven en controleer regelmatig of er nog voldoende vocht aanwezig is, voeg eventueel water bij. Neem nu het spek eruit. Stamp alles goed fijn, eventueel wat goede boter toevoegen. Meng er nu het gebakken en in stukjes gesneden spek terug onder. Zoals reeds gezegd wordt Hete Bliksem goed heet en goed gepeperd opgediend

Hete bliksem is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Donder en hete bliksem
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met hete bliksem
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept