Hete duivel uit Sint Job

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Versnipper de sjalotjes en stoof ze aan in boter. Voeg er het gehakt bij en kruid met peper en zout. Laat het gehakt eventjes meestoven. Snij de uien in halve maantjes en stoof ze goudgeel aan in boter. Kook voor aardappelpuree de aardappelen, giet ze af en draai ze door een roerzeef. Voeg er de kokende melk en de boter onder en kruid met peper, muskaatnoot en eventueel zout. Beboter een ovenschotel en leg het aangestoofde gehakt, de goudgele ui en de aardappelpuree in lagen. Bestrijk met eigeel en werk af met een regen van paneermeel.

Hete duivel uit Sint Job is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza Calzone Con Salsa Pollo Di Job
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Quattro Formaggio A La Job - Vegetarisch
30-60 min -
Bekijk recept
Pasta Quattro Formaggio Di Job
30-60 min -
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept