Hindefilet met saus van rode aalbesen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem een pan met antiaanbaklaag en laat de gehakte sjalotten, gekruid met peper en zout, 5 min. lichtjes bruinen in de boter. Zet de sjalotten opzij en braad de hindefilets 2 à 3 min. per kant. Houd ze warm in de oven op stand 5 (150° C). Blus de pan met de jenever en de wijn. Breng aan de kook. Voeg er de sjalotten, de wildfond, de bosbessen en de gelei toe. Laat 5 min. sudderen op een zacht vuur. Schik de hindefilets met de saus op warme borden en versier met het bieslook. wijntip Een rood wijntje past hier uitstekend bij v.b. Chteau Anthonic 2002, Cru Bourgeois, Moulis A.C.,

Hindefilet met saus van rode aalbesen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindefilet met Mandarine Napoléon
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindefilet met vijgen, groene peper en knolselderpuree
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindefilet met peren en veenbessen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept