de dag voordien -Doe alle ingredienten voor de marinade in een kom en dompel er het gebraad onder. Laat het afgedekt de hele nacht rusten -Laat de rozijnen weken in de cognac -Hak de noten fijn de dag zelf: -Haal het vlees uit de marinade en dep goed droog -Bak goed aan in hete boter. Bak verder in een warme oven( ong.30min. in oven van170°) Laat het witloof gaar stoven . Vul de helften met veenbessen. Laat de sjalot stoven in de boter. Voeg de wildfond toe en laat de helft inkoken. Doe er dan de room, de rozijnen met cognac en de gehakte noten bij. Kruid met peper en zout en 1/2 kruidentuiltje. Laat nog even goed koken en bind met maizena express
Hindegebraad met witloofbootjes en rozijntjessaus is een recept van Jerryke's Cuisine
Dit vind je misschien ook lekker
Hindengebraad met witloofbootjes in rozijntjessaus