Snelle rendang

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik in plaats van water 100 ml kokosmelk per persoon. Voeg 30 ml water per persoon toe.
  • 2 Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en halveer de bonen. Verwarm de olie in een grote koekenpan en bak de runderreepjes op hoog vuur 3 min. bruin. Schenk de saus erbij en laat het geheel op laag vuur nog 5 min. zachtjes doorkoken.
  • 3 Kook de sperziebonen in een pan met ruim water met zout in 5 min. beetgaar. Verdeel de kokosrijst over de borden en serveer met de rendang en de groenten.

Snelle rendang is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept