Gepofte aardappel met romige garnalen

4
40 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Dep de aardappelen droog met keukenpapier. Wikkel elke aardappel in een stuk aluminiumfolie. Leg ze ca. 30 min. tussen de houtskool van de barbecue. Keer regelmatig. De aardappelen zijn gaar als je er gemakkelijk een satéstokje kunt insteken en uithalen. Zet een pan met water op en kook de groente in 12 min. beetgaar. Roer de roomkaas los met de melk en peper en zout naar smaak. Meng de garnalen erdoor. Kruis de aardappelen in en druk ze iets open. Zet de aardappelen op 4 borden, schep de garnalen erin en garneer met bieslook. Serveer met de groente.

Gepofte aardappel met romige garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept