Aardappelsoep met patécrostini's

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wortels in blokjes snijden. Aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden. Soep aan de kook brengen. Blokjes wortel en aardappel toevoegen en soep ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Grill voorverwarmen. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Helft van bosui door smeerpaté scheppen. Stokbrood in plakken snijden. Stokbrood besprenkelen met olie en onder grill in ca. 5 minuten goudbruin roosteren. Rest van bosui door soep scheppen. Soep op smaak brengen met zout en peper. Brood besmeren met paté. Soep serveren met patécrostini's.

Aardappelsoep met patécrostini's is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Aardappelsoep met roggebrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Prei-aardappelsoep met grove mosterd en gerookte zalm
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met sint-jakobsnootjes en bieslookolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoep met gerookte forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept