Vispotje met paprika en tomaat

4
50 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uien en knoflook pellen en fijn snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Aardappels schillen, grote aardappels halveren. Aardappels in plakjes snijden. In pan olie verhitten. Ui, knoflook en paprika ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Aardappels erop leggen. Tomaten met sap en fond toevoegen en bouillontablet erboven verkruimelen. Soep ca. 20 minuten zachtjes laten koken. Intussen boven kommetje peterselie fijn knippen. Vis in stukjes van 1/2 cm snijden.
  • 2 Soep eventueel opnieuw aan de kook brengen. Vis en paling aan soep toevoegen en zachtjes ca. 5 minuten tegen de kook aan gaar laten worden. Garnalen en peterselie erdoor scheppen. Lekker met brood.

Vispotje met paprika en tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vispotje met witte wijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met frites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeuws vispotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept