Kipblokjes met Kruiden Portosaus en Tagliatelle

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de in blokjes gesneden kip met zout, peper en basilicum. Meng door elkaar. Knip de peterselie fijn. Braad in een pan of wok de kippenblokjes lichtbruin in de margarine. Schep ze uit de pan en houd ze warm. Roer de bloem door het bakvet en giet al roerend scheutje voor scheutje Œ l water bij. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Verkruimel de bouillontablet in de saus, voeg kip, peterselie, porto en gestoofde champignons toe. Nog 1 min verder opwarmen. Breng verder op smaak en serveer met de pasta. p.p. 300 kcal

Kipblokjes met Kruiden Portosaus en Tagliatelle is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept