Kipbrochettes met huisgemaakte pindasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de kokosmelk met de curry en de kurkuma. Snij het vlees in reepjes en laat het gedurende minstens 1 uur marineren. Rijg het op stokjes en grill op een heet vuur of in de oven. Dien de spiesjes goed heet op samen met de saus. Maak de saus 6 uur vooraf: roer alle ingrediënten goed door elkaar en zet de saus koel weg.

Kipbrochettes met huisgemaakte pindasaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept