Kipfilet gevuld met kruidenkaas

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de kaas met het basilicum en het bieslook. Halveer de plakjes ham. Snijd de kipfilets overlangs door tot op 1 cm van de rand. Klap de filets open. Strooi er zout en peper over. Leg op elke filet een half plakje ham en strijk het kaasmengsel erover uit. Klap de kipfilets weer dubbel en steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit de margarine in een koekenpan en bak de kipfilets in 5-6 minuten bruin. Keer ze halverwege. Roer het citroensap en de bouillon door het bakvet en laat de kipfilets in nog 6-8 minuten zachtjes gaar worden. Keer ze heel regelmatig. Lekker met pasta en peultjes.

Kipfilet gevuld met kruidenkaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Tuinbonentaco's met kruidenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenkaasmuffins met bosuitjes
15 min Snack
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept