Soms stoof ik wat groentjes die fijn gesnipperd zijn, prei, selder, wortel en leg die onderaan in de ingeboterde vorm. Soms ook een scheutje porto in de saus. snij de champignons in schijfjes, besprenkel ze met wat citroensap, peper, zout en wat lookpoeder en laat ze stoven in een beetje boter, of maak ze klaar in de microgolf ( ongeveer 5 minuten op 750 ). Giet het vocht weg. Boter een ovenschotel in Schik er de kipfilets in, goed kruiden met peper en zout Verdeel er de champignons over Klop de inhoud van een doos creme de champignon los, samen met een halve (soep)doos melk, zodat je een homogene massa bekomt. Giet dit over de kipfilets In een voorverwarmde oven van 180°, in het midden van de oven ongeveer 45 minuten laten garen Daarna overstrooien met een laagje gemalen gruyerekaas en laten kleuren onder de grill Opdienen met gekookte aardappelen Met dank aan vdgb