Kipfilet in fijne kerriesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de kipfilets in met zout en peper en bak ze in een hapjespan met hete boter in 5 minuten rondom bruin. Bak de kerriepoeder met ui en knoflook mee tot het lekker gaat geuren en schenk dan de room erbij. Voeg de dragon of tijm toe en breng de saus op smaak met zout en peper. Laat de kipfilet in nog 10-15 minuten zachtjes gaar smoren. Keer de filets regelmatig. Leg de kipfilets op vier warme borden en schep de saus erover. Serveer met een timbaaltje van witte en wilde rijst, abrikozencompote en sperziebonen.

Kipfilet in fijne kerriesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept