Tartaartjes met perensaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in vieren snijden en in ca. 20 minuten gaarkoken. Kool verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Peren afgieten en nectar opvangen. 2 halve peren in plakjes snijden en achterhouden. Rest van peren boven kom door zeef wrijven. In koekenpan boter verhitten en tartaartjes met zout en peper in ca. 8 minuten zachtjes gaarbakken. Sjalotjes pellen en in ringetjes snijden. Tartaartjes uit pan halen en afdekken met folie. In bakvet sjalotringen ca. 3 minuten bakken. Peerpuree en nectar toevoegen en meeverwarmen. Saus eventueel verdunnen met scheutje water. Tartaartjes met saus verdelen over vier borden en garneren met plakjes peer. Serveren met rode kool en aardappels.

Tartaartjes met perensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Romige appel-perensaus met kaneelijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kip Met Perensaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met perensaus
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar en bloemkool met gorgonzola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tartaar met courgettesalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept