Spiesje van kreeft met groene asperges en Ganda Ha

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kreeft gedurende 2 minuten koken in court-bouillon. Ontdoen van pantser. Asperges krokant koken en in koud water schrikken. Kreeft omwikkelen met Ganda ham, eventjes bakken in de oven en op spiesje steken. Kwarteleitje bakken zoals een spiegelei. Saus: Gevogeltebouillon met saffraandraadjes voor 1/3 inkoken, klein scheutje room aan toevoegen en opwerken met boter. Kruiden met peper en zout. Auberginelepel fijn snijden en krokant frituren. Dresseren. Saus napperen op het bord. Spiesje leggen met daarop warme asperges, kwarteleitje en auberginesliertjes. Versieren met takjes bieslook en kervel.

Spiesje van kreeft met groene asperges en Ganda Ha is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoen met walnoten, granaatappel en pompoen
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salat Ha Charon (bleekselderijsalade
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Boemerang
0-10 min -
Bekijk recept
Eksamenfeest En Fuif - Skinkehapkes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept
Thaise visfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met basilicum en spek
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept